Last news in Fakti

10 Август, 2016 16:31 699 0

В Рио затягат мерките за сигурност

  • рио-
  • сигурност-
  • журналисти

Засилване на мерките за сигурност планират организаторите на олимпийските игри в Рио де Жанейро, след като две стъкла на превозващ журналисти бус бяха счупени с неизвестни предмети, за които се предполага, че може да са били и куршуми.

Лий Майкълсън, която е ветеран от американските военно въздушни сили и журналист, отразяващ мачовете на баскетболния тим на САЩ, заяви категорично, че атаката е извършена с огнестрелно оръжие. В интервю за Асосиейтед прес тя обясни, че е легнала инстинктивно на пода в буса, когато е чула изстрелите.

Самият шофьор на буса така и не разбра за проблема. Той обясни, че е помислил звуците от ударите в стъклото за съборена техника в буса. Когато погледнал назад обаче, видял легналите на пода журналисти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА