Last news in Fakti

11 Август, 2016 10:57 971 0

Лалова: Залагам повече на спринта на 200 метра

  • лалова-
  • спринт-
  • медал-
  • шансове-
  • олимпийски игри

"Обмислях да не се състезавам на 100м", разкри спортистката

Лалова: Залагам повече на спринта на 200 метра - 1
Снимка: БТА/АР

Най-добрата българска спринтьорка Ивет Лалова призна, че ще заложи повече на дисциплината 200 метра на летните олимпийски игри в Рио де Жанейро.

"Смятам, че се намирам в добра форма. Залагам повече на дисциплината 200 метра. Чудех се до последно дали да не пропусна старта на 100 метра, защото знам, че ще бъде изключително трудно, а това ще ме измори допълнително и ще наруши много моята програма за 200 метра", сподели лекоатлетката.

"Моите цели са влизане и достигане до финалите. В олимпийския спринт това е изключително трудно. Благодаря много на хората за вярата в мен и за очакването за печелене на медали. Аз не искам да ги разочаровам, защото това е изключително трудно."

"Аз давам всичко от себе си и всеки път, когато бягам за златния медал. За една спринтьорка с моите габарити дори е много по-трудно да стигне до златния медал."

"Ще участвам на 100 метра, но нека видим нещата. Това ще бъде като една тренировка. Не залагам там всичките си надежди. Знам, че влизане на финал на 100 метра е изключително трудно. Нямам представа колко са спринтьорките с по-добри възможности от моите в момента. Моята цел по-скоро е добро представяне на 200 метра", добави Ивет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА