Last news in Fakti

12 Август, 2016 13:57 1 267 0

Берлускони: Продадох Милан по любов

  • берлускони-
  • милан-
  • продажба-
  • обръщение

Берлускони с емоционално обръщение към феновете на "росонерите"

Берлускони: Продадох Милан по любов - 1
Снимка: БТА/АР

Доскорошният собственик на Милан Силвио Берлускони направи емоционално обръщение към феновете на тима. Той публикува съобщение в социалната мрежа, чрез което обясни мотивите си да продаде клуба.

"Преди 30 години закупих Милан от любов. Продавам го отново по любов, дори по-силна. Оставям отбора на една група, която има необходимите ресурси и желание да инвестира, за да превърне Милан отново в конкурентен на най-големите отбори. Нормално е да съм тъжен, но също така съм спокоен и убеден, че взех още едно решение за доброто на Милан, на който продължавам да бъда сред най-ревностните фенове".

"За тези 30 години в съзнанието ми остават невероятни спомени, неповторими: имах привилегията да водя отбора, който обичам и да го направя най-титулувания клуб в света. Помня и благодаря на големите футболисти, треньори и ръководители. Някои от тях ще останат завинаги част от легендите на футбола, а ние допринесохме за това с невероятни победи в Италия, Европа и в света", написа Берлускони.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА