14 Август, 2016 21:40 917 0

Бакари се развихри и донесе точка на Черно море

  • бакари-
  • черно море-
  • гонзо

Гонзо продължава да е без загуба

Отборът на Черно море се добра до драматично равенство - 2:2 при гостуването си на новака Локомотив (ГО).

Двата тима изиграха посредствена първа част, в която по-съобразително се оказаха домакините, които излязоха напред в резултата в 38-ата минута. Трифонов засече с глава прецизно центриране отдясно и не остави шанс на стража на варненци.

В 65-ата минута Янаки Смирнов удвои аванс на своя тим. Футболистът се възползва от груба грешка на Чанович, който не успя да се справи с центриране отдясно, и изпусна кълбото. Топката попадна право в краката на Смирнов и за него не бе проблем да опъне мрежата за 2:0.

В герой за варненци за пореден път се превърна Бакари, който се появи в игра в 62-ата минута и успя да порази на два пъти противниковата врата.

В 73-та минута Уго Секо центрира от корнер в наказателното поле на Локомотив, където Бакари засече топката с глава и я изпрати във вратата на Стефано Кунчев.

САмо три минути по-късно таранът отново бе в прегръдките на съотборниците си. Георги Илиев центрира от фаул, Пламен Николов с глава продължи към Бакари, който също с глава отблизо вкара топката във вратата, възстановявайки равенството в срещата.

В 84-ата минута гостите бяха на крачка да стигнат до пълен обрат, но Пламен Николов не успя да се разпише от удобна позиция.

Минута по-късно Черно море остана с човек по-малко, след като Траян Траянов бе изгонен за получени два жълти, съответно червен картон.

Локомотив натисна своя опонент, но варненци успяха да запазят резултата с 10 човека.

По този начин "моряците" отново са на върха в класирането с равен брой точки с Дунав (Русе) - по 7, но отборът на Георги Иванов има по-добра голова разлика.

Гонзо пък от своя страна остава начело на тима с 2 победи и реми от старта на новия сезон в Първа професионална лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА