Last news in Fakti

15 Август, 2016 12:58 855 0

Дерменджиев: Мачът с Левски ще ни повлияе положително

  • дерменджиев-
  • левски-
  • лудогорец-
  • виктория пилзен

"Лудогорец пак ще донесе радост на българските фенове", убеден е треньорът на шампионите

Дерменджиев: Мачът с Левски ще ни повлияе положително - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев определи загубата с 0:1 от Левски в събота на "Герена" като мотивираща за шампионите. „Мачът с Левски беше тежък, защото загубихме един футболист (б.р. - контузията на Абел Анисе). Има и доста други, които са наритани и трябваше да изразходваме много сили и много енергия за него, но в крайна сметка отборът е подготвен. Мисля, че футболистите ще могат да се възстановят за Виктория (Пилзен) и да изиграят на ниво срещата. Загубата срещу Левски ще мотивира повече футболистите, за да се докажат и да направят така, че да бъдат много концентрирани за мача в сряда", коментира пред bTV Георги Дерменджиев.

Специалистът определи Виктория (Пилзен) като силен отбор, който е постоянен участник в европейските турнири и го нареди на второ място след Базел измежду международните съперници на Лудогорец. "Не можем да говорим за смелост или за предпазливост. Трябва да влезем достатъчно концентрирани. Виктория (Пилзен) е един много добър отбор и трябва да се играе много внимателно и в двете фази – когато се атакува и когато се защитава отбора. Всеки гол, който бъде вкаран, носи успех", каза Дерменджиев.

Той разкри, че клубът се готви целенасочено за срещата в сряда - от 21:45 часа на "Васил Левски", като използва услугите на най-добрите за България психолози, треньори и лекари.

„Върху отбора имаше натрупано психологическо напрежение заради това, че миналата година не успя да се класира и страха от неизвестното какво ще се получи в тези мачове. Но ние успяхме да го премахнем и вие видяхте, че и в двата мача отборът се представи много категорично. Имаме вече осигурено участие в групите на Лига Европа, което им вдъхна вяра, даде им самочувствие, че те могат да го направят това нещо и сега цялото внимание е насочено към Виктория (Пилзен)”, категоричен е специалистът.

„Аз съм си българин, искам българският футбол да е на по-високо ниво, за това съм доволен и щастлив, че Лудогорец и футболистите пак ще донесат радост на българските фенове и на тези хора, които са истински запалянковци, които ще могат да дойдат със съпругите, с децата си на стадиона и ще могат да гледат и да подкрепят отбора. Това за мен е изключително важно и се радвам, че още в началото има хора, които искат да си осигурят тези билети, за да дойдат и да гледат български отбор", завърши Дерменджиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА