16 Август, 2016 13:28 1 321 0

Барселона продаде Клаудио Браво

  • браво-
  • манчестър сити-
  • барселона-
  • гуардиола

Вратарят ще подсили Манчестър Сити

Барселона продаде Клаудио Браво - 1
Снимка: БТА/АР

Чилийският вратар Клаудио Браво е най-новото попълнение на Манчестър Сити, информира каталунското издание "Спорт". Двата клуба са постигнали договорка и до края на седмицата се очаква №1 на "Камп Ноу" да смени клубната си принадлежност.

Сделката ще бъде за 23 милиона евро плюс различни бонуси, които могат да вдигнат сумата до 28 милиона за 33-годишния испански шампион. Той премина на "Камп Ноу" само преди 3 години, но досега играеше само в мачовете от първенството. Възможността да пази и в Шампионска лига, и в Англия е натежала, като той е помолил да бъде продаден.

Лично Хосеп Гуардиола е настоял за неговото привличане, тъй като не смята Джо Харт за адекватен избор за своята врата. Очаква се трансферът да бъде обявен в края на седмицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА