16 Август, 2016 13:57 1 710 1

Руснаци наливат милиони в Левски

  • левски-
  • собственик-
  • фенове-
  • пари-
  • спонсори

Новият собственик ще докара "руски" пари при "сините"

Руснаци наливат милиони в Левски - 1
Снимка: БТА

Новият собственик на Левски, който ще поеме властта на Герена на общото събрание на 30 август, ще доведе в клуба и мощен руски спонсор, научи “24 часа”. Очаква се българският бизнесмен Спас Русев да стане едноличен собственик на футболния гранд. Освен собствената си финансова мощ обаче той явно е подсигурил и друга солидна подкрепа.

По непотвърдена информация руска компания ще налива по 20 милиона долара годишно в Левски. Целта е Левски да стане шампион на България още този сезон и след това да влезе в групите на Шампионската лига.

На тази изключително сериозна основа се гради и планът за развитие на клуба от стадион “Георги Аспарухов” и връщането на славните мигове, за които “сините” фенове бленуват от години.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Lizard

    0 0 Отговор
    Надай се говедо за зелена трева!