Last news in Fakti

18 Август, 2016 00:30 971 0

Дерменджиев не иска "орлите" да се самозабравят

  • дерменджиев-
  • лудогорец-
  • виктория пилзен

Специалистът не иска отпускане в тима си преди реванша срещу Виктория Пилзен в Чехия

Въпреки комфортната преднина от 2:0, която Лудогорец си осигури преди реванша срещу Виктория Пилзен, наставникът на българите Георги Дерменджиев не желае тимът му да се самозабрави и да подцени предстоящия мач в Чехия.

"2:0 е коварен резултат. Не можем да изпадаме в еуфория. Това е изключително труден отбор за преодоляване. Не е случайно трайното им присъствие в Европа.

Лудогорец играеше спокойно, но виждах, че имаше напрежение в подаванията и движенията, които се отвориха след гола. Голът ни успокои, защото накара и чехите да променят стила си на игра. Видяхте колко добре затваряха зоните.

За реванша една грешка, един гол и всичко се променя. Ще играем да вкараме голове, но и да не получим гол", разкри Дерменджиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА