Last news in Fakti

18 Август, 2016 11:57 1 037 6

Росен Плевнелиев ще присъства на закриването на Олимпиадата

  • плевнелиев-
  • олимпийски игри-
  • присъствие-
  • закриване

Президентът е получи покана от МОК

Росен Плевнелиев ще присъства на закриването на Олимпиадата - 1
Снимка: БТА

Президентът на България Росен Плевнелие ще посети Рио де Жанейро по случай закриването на Олимпийските игри.

"По покана на Международния олимпийски комитет, президентът Росен Плевнелиев ще участва в церемонията по официалното закриване на  31-ите Летни олимпийски игри, която ще се проведе на 21 август. В Рио де Жанейро държавният глава ще посети олимпийското градче и ще се срещне с българските атлети, участващи в Олимпиадата.
 
В рамките на работното си посещение във Федеративна република Бразилия, президентът Росен Плевнелиев ще разговаря с изпълняващия длъжността президент на страната, Мишел Темер.", гласи съобщение от прессекретариата на държавния глава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спас

    0 0 Отговор
    Щото сме много убави и успешни спортисти. Ай с....р бе. И ще се среща с наследника на роднината.Ами целувките и прегръдките с нея и прочее глупотевини. Мерзост и мърша отвсякъде...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Прим

    0 0 Отговор
    И защо ви е тази екскурзия госин президент? Имало покана. И какво от това?
  • 4 от нищо нещо

    0 0 Отговор
    Иди иди путьо защо да неотидеш
  • 5 тошибиян

    0 0 Отговор
    кой ще плаща за да се тътри там?ние инак да сбираме смс за болните деца а тоз катил ше се вози у самолета там хотели ала бала охрани и 4удесйй ..ДА ИДЕ ЕРДОГАН 4Е ДА СТАНЕМ ДЪРЖАВА
  • 6 Тодоров

    0 0 Отговор
    Преди да си отиде от поста и да бъде забравен като президент, Плевналиев може да направи едно добро дело - например да дари парите от този безполезен воаяж на Болницата за рехабилитация на детска церебрална парализа, която по информация на fakti.bg спира работа поради липса на средства.