Last news in Fakti

18 Август, 2016 12:57 1 418 0

Лалова: За мен бе чест да съм на финала

  • лалова-
  • бягане-
  • финал-
  • подкрепа-
  • олимпийски игри

"Благодаря ви за подкрепата", обърна се атлетката към българите

Лалова: За мен бе чест да съм на финала - 1
Снимка: БТА/АР

Българската лекоатлетка Ивет Лалова бе щастлива след участието си във финала на 200 метра на олимпийския турнир в Рио де Жанейро. Нашата спринтьорка завърши на последното 8-о място, а титлата спечели Илейн Томпсън от Ямайка.

„Чувствам се прекрасно от факта, че бягах във финала. Бе щастие и чест да бягам тук. Беше ми трудно, имах физически проблеми - платих си за бързото бягане вчера. Исках да напусна с най-бързото си бягане за сезона. Не се получи, заради тази прословута травма. Радвам се, че бягах в олимпийския финал“, започна Лалова.

„В спринта няма как човек да се пази, трябва да бяга над възможностите си. Но да не заминаваме хората с тези неща. Това е част от професията ни“, добави лекоатлетката ни в ефира на БНТ.

„Продължаваме напред. Искам да благодаря на всички за подкрепата, за окуражителните съобщения, затова, че са станали да ме гледат толкова рано, или пък не са си лягали. Искам да им кажа, че много ги обичам и им благодаря. Всеки ден съм различна. Уча се от всяко състезание. И във всеки случай се уча да преодолявам себе си и надмогвам себе си“, завърши 32-годишната състезателка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА