Last news in Fakti

19 Август, 2016 06:00 1 280 0

Треньорът на Бразилия: Неймар е чудовище

  • неймар-
  • олимпийски игри-
  • микале

"Ще бъде уникално, ако спечелим олимпийската титла", твърди Микале

Треньорът на Бразилия: Неймар е чудовище - 1
Снимка: БТА/АР

„Неймар е уникален. Той е чудовище за противниковите вратари”, заяви треньорът на олимпийския отбор на Бразилия Рожерио Микале.

Наставникът бе на седмото небе от щастие след убедителното 6:0 над Хондурас на полуфинала на олимпийските игри. На финала в събота вечер „селесао” ще се изправи срещу Германия.

„В нашите редици има страхотен колектив, така че това ни вдъхва доверие, че можем да сбъднем мечтата си и да спечелим финала. Няма да ни е лесно срещу немците, но нямаме друг избор. Постигнахме грандиозен успех срещу Хондурас, а ако спечелим олимпийската титла, това ще е уникално!”, добави наставникът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА