18 Август, 2016 19:00 890 0

Слабо представяне от Тайбе Юсейн

  • тайбе юсейн-
  • загуба-
  • елена пирожкова

Тайбе Юсеин допусна поражение още в първия си мач на Олимпийския борцов турнир в Рио де Жанейро, след като загуби от американката Елена Пирожкова със 7:10 на 1/8-финалите.

Двубоят вървеше равностойно, като първата част завърши при 2:2, но във втората част българката направи грешка и позволи на съперничката си да направи 8 бързи точки. Юсеин опита да се върне в двубоя и намали изоставането си до 7:10, но не успя да стигне до обрат.

По този начин Юсеин отпадна още на старта в Рио и ще чака развитието на турнира, за да разбере дали ще се бори в репешажите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА