19 Август, 2016 09:27 1 440 1

Лудогорец прибира 14 милиона, ако влезе в ШЛ

  • лудогорец-
  • шампионска лига-
  • премия-
  • виктория пилзен-
  • плейоф

Една среща дели българския шампион от голям бонус

Лудогорец прибира 14 милиона, ако влезе в ШЛ - 1
Снимка: БТА

Лудогорец е само на малка крачка от историческо второ класиране в груповата фаза на Шампионската лига. „Орлите“ удариха Виктория (Пилзен) с 2:0, гарантирайки си комфортна преднина преди реванша в Чехия идния вторник.

Така Лудогорец е на двубой от джакпота, който очаква българския шампион при успех в плейофната фаза. В Разград ще приберат 14 млн. евро от УЕФА при евентуално участие в следващото ниво на турнира.

Тимът на Георги Дерменджиев ще заработи 2 млн. евро под формата на бонус и още 12 за участие в групите. Освен солидната финансова инжекция, Лудогорец ще се превърне и в първия роден тим с две класирания в групите, изпреварвайки Левски по този показател.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жеко

    0 0 Отговор
    Браво, мутрите се накрадоха(че и май чувала се поотупа) и сега трябва да поработят- явно на някой им се отдава :)