19 Август, 2016 12:26 1 084 0

Григор Димитров: Трябва да задържа нивото си

  • димитров-
  • вавринка-
  • тенис-
  • ниво-
  • джонсън

"Нуждая се от повече мачове като този", сподели българинът

Григор Димитров: Трябва да задържа нивото си - 1
Снимка: БТА/АР

Най-добрият български тенисист Григор Димитров заяви след победата си над поставения под №2 в основната схема на турнира в Синсинати Стан Ваврина от Швейцария, че се нуждае от повече такива срещи. Само така той щял да изпрати на всички останали послание, че все още е тук и играе. Успехът бе четвърти за Гришо от общо шест сблъсъка с швейцареца.

„Нуждая се от повече мачове като този. Имам нужда от още 10-12 такива срещи, за да задържа нивото си и да изпратя послания не само на себе си, но и на всички останали, че съм тук да играя и да се съревновавам“, сподели Григор след срещата.

Следващият съперник на българина ще бъде американеца Стив Джонсън, който има 2 победи срещу Гришо и 1 загуба от него, а на осминафиналите елиминира французина Жо-Вилфред Цонга.

„Стиви е много уверен, гори в играта, както обаче и аз. Всичко зависи от това как ще играя и как ще се справя в ключовите моменти“, допълни българинът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА