19 Август, 2016 13:28 945 0

Моуриньо: Най-доброто предстои

  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • фенове-
  • кариера

"Винаги съм бил в добри отношения с феновете на Юнайтед", казва португалецът

Моуриньо: Най-доброто предстои - 1
Снимка: БТА/АР

Жозе Моуриньо обяви, че се намира на върха на кариерата си и изобщо не смята да се отказва скоро. След трудна последна година, в която изведе Челси до титлата, но няколко месеца по-късно бе уволнен, той се завърна начело на Манчестър Юнайтед и тази вечер ще запише първия си мач на „Олд Трафорд“ срещу Саутхемптън, след като преди това победи Лестър за трофея „Къмюнити Шийлд“ и Борнемут в първенството. 

„Работил съм в някои от най-големите клубове в света. Сега съм на върха на кариерата си, но все още това се случва на ранен етап от нея. Като мениджър съм млад и смятам, че най-добрите ми години тепърва предстоят“ заявява той в интервю за „Скай Спортс“. 

„Не се шегувам, като казвам, че ще бъда мениджър още поне 15 години. 53 плюс 15 е 68, така че имам доста време пред себе си. Честно казано не мисля, че преди да навърша 70 ще се откажа“ добавя португалецът, който от 20 мача срещу Юнайтед има само 2 загуби за последните 12 години. Феновете не са забравили спринта му, след като през 2004 неговия Порто елиминира Червените дяволи от Шампионската лига, но според него отношенията му с привържениците винаги са били добри. 

„Дори като съперник съм способен да създам добри отношения с феновете. Никога не съм имал проблеми, макар и невинаги да съм се държал както трябва. Помня как изтичах, за да отпразнувам гола ни край тъчлинията. Винаги обаче съм се стремил да се държа добре и сега ще помоля привържениците за подкрепа. Досега бях срещу тях, но сега е различно. Ако те са зад отбора имаме голям шанс да печелим винаги“ категоричен е Моуриньо.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА