Last news in Fakti

21 Август, 2016 01:00 757 0

Евертън вади пари за Габиадини

  • евертън-
  • пари-
  • габиадини

Евертън предложи 25 милиона евро за нападателя на Наполи Маноло Габиадини. "Карамелите" имат сериозно желание да привлекат италианеца в редиците си, но по всичко личи, че предложението им ще бъде отхвърлено.

Габиадини е обект на сериозен интерес от доста клубове през това лято. Името му бе свързвано с трансфер в Интер, Волфсбург и Суонзи, а сега и Евертън се включи сред потенциалните кандидати за подписа му. До момента обаче от Наполи категорично отказват да се разделят с този играч.

Най-вероятната причина Габиадини да остане на "Сан Паоло" е, че Наполи се раздели с основния си голмайстор Гонсало Игуаин и сега не иска да загуби и заместника му. Още повече, че нападателят се представя доста успешно про време на подготовката и вкара доста попадения в контролите през лятото, което дава надежда, че ще се отпуши и през новия сезон в Серия "А".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА