Last news in Fakti

21 Август, 2016 16:27 996 0

Дерменджиев: Виктория няма да ни пречупи

  • дерменджиев-
  • виктория пилзен-
  • лудогорец-
  • плейоф-
  • шампионска лига

"Това е плейоф, никой не се дава току-така", обясни специалистът

Дерменджиев: Виктория няма да ни пречупи - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев показа оптимизъм и реализъм преди заминаването на тима за реванша с Виктория (Пилзен) утре.

Разградчани пътуват за Чехия с аванс от 2:0, но наставникът на "орлите" заяви, че очаква тежка битка, макар да допълни, че тимът му е готов на всичко, за да се класира за груповата фаза.

"Ние нямаме право да подценяваме, отиваме да изиграем един много труден мач срещу много добър отбор. Най-вероятно Виктория ще се опита да ни пречупи още в началото, но ние сме готови на всичко. Няма как да разчитаме само на контраатаки, ние ще си играем нашата игра.

Ще научите състава преди мача. Колкото до състава на Виктория, вие сигурно сравнявате състава им от битката с нас, но в другите си мачове са правили доста промени. Най-вероятно ще има промени.

Има предстартова треска, това е плейоф за влизане в групите и никой няма да се даде току-така. Макар и да водим с 2:0 - добър резултат за нас, но трябва да бъдем много специални на този мач, за да можем да го спечелим", заяви Дерменджиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА