Last news in Fakti

21 Август, 2016 17:57 1 234 1

ЦСКА готви трансферни удари

  • ганчев-
  • цска-
  • мицански-
  • гъргоров-
  • бандаловски

Принципното си съгласие да играят с червения екип в елитната ни дивизия са дали Мицански, Бандаловски и Гъргоров

ЦСКА готви трансферни удари - 1
Снимка: БТА

Гриша Ганчев е подготвил сериозен удар за усилването на ЦСКА още по време на есенния полусезон от Първа професионална лига. Бизнесменът се е договорил със сериозни имена да се присъединят към клуба му от началото на септември.

Принципното си съгласие да играят с червения екип в елитната ни дивизия са дали нападателят Илиян Мицански и халфът Емил Гъргоров, пише “24 часа”.

Ударът обаче ще бъде финализиран, ако до края на август те не подпишат с чуждестранни клубове.

Илиян Мицански , който за последно игра в Южна Корея, изчаква за евентуално завръщане в Германия. Не се ли случи, е обещал да играе на “Армията”. При такъв случай това ще е първият му български клуб след излизането му зад граница през 2004 г. 35-годишният Гъргоров, който за последно игра в “Локо” (Пд), пък е пред своето пето завръщане на “Българска армия”.

Подготвяният удар може да стане дори троен, тъй като е възможно още един футболист, носил екипа на националния отбор на България, да заиграе в ЦСКА. Работено е и по връщане на 29-годишния Иван Бандаловски, който през лятото се раздели с “Партизан”.

Условието при него е същото. Съвсем скоро обаче се очаква сигурно ново попълнение от чужбина. Директорът Стойчо Стоилов е в Бразилия, където завършва трансфер за класен играч.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 fuck nazis

    0 0 Отговор
    Само юноши !