Last news in Fakti

21 Август, 2016 21:57 1 062 1

Стефка Костадинова: Показахме, че сме талантлив народ

  • костадинова-
  • мок-
  • българия-
  • народ-
  • поздравления-
  • медали

Президентът на БОК поздрави българските медалисти от Рио 2016

Стефка Костадинова: Показахме, че сме талантлив народ - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинов отправи поздравителен адрес към българските медалисти от Рио 2016. Легендарната атлетка благодари на призьорките от Олимпиадата, че са ни донесли поводи да се гордеем като българи.

„Благодаря на нашите момичета, които на Олимпийските игри в Рио дадоха нови поводи да бъдем горди като българи. Щастлива съм с успехите на гимнастичките от ансамбъла, на лекоатлетката Мирела Демирева и на състезателката по борба Елица Янкова, които успяха да спечелят медали и да защитят спортната чест на нацията. Част от тях преминаха през тежки изпитания, но на Игрите в Рио доказаха, че сме талантлив и силен народ, че сме способни да преодоляваме трудностите и да вървим напред. Още веднъж благодаря на всички, които се представиха достойно на Олимпийските игри и им пожелавам нови успехи,“ се казва в поздравителния адрес на председателя на БОК Стефка Костадинова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stan

    0 0 Отговор
    Тая на какво е замязала....