Last news in Fakti

22 Август, 2016 12:27 1 442 0

Петрович: Идва ми да тръгна към Калотина

  • петрович-
  • левски-
  • славия-
  • подкрепа-
  • ръководство

"Раздадохме се на 100% и победихме Славия", заяви треньорът на Левски

Петрович: Идва ми да тръгна към Калотина - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Левски Люпко Петрович остана доволен от победата с 4:0 над Славия и обясни реакцията си след успеха с 1:0 над Лудогорец, когато остана бесен от непрестанните спекулации за смяната му.

"Раздадохме се на 100 процента и победихме. Когато отборът се раздава на 100 процента, се получават хубави неща. Срещу Монтана само имаше не вървеж. Поздравявам отбора на Славия за офанзивния и отворен футбол. През първото полувреме имаха повече възможности от нас дори, но те са много млади и платиха цената на липсата на опит, заради което нямат и победа. И ние, и Славия играхме отворено, коректно. Това и ни помогна да си вкараме головете. Сега чакаме Верея, после ще имаме пауза от 13 дни, в които ще могат да се възстановят футболистите, да поработим".

"В мача с Локомотив (Пловдив) Бабатунде Адениджи започна в центъра и в дясно и вкара гол. Сега пък Аниете започна в ляво и в центъра, също вкара гол. Нека играчите сменят местата си, така ще видим кой къде е най-полезен. На въпрос на какво е била продукт реакцията му в мача с Лудогорец, когато опитният треньор хвърли акредитацията си на земята и не поздрави никой, той отвърна: "Не беше коректно един месец постоянно да ме сменят. Това започна още от лагера в Правец. Дори един мой бивш възпитаник каза, че ако бил той на мое място, вече щял да бъде на Калотина. И се ядосах, че никой не ме защити".

Попитан дали чувства при това положение и след тези победи подкрепата на ръководството, Петрович каза: "Всичко е променливо. Но има дистанция в момента. Когато побеждаваш, е по-добре. Но в някои моменти и на мене самият ми идва сам да тръгна към Калотина".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА