Last news in Fakti

22 Август, 2016 13:58 690 0

Бах: Бразилия обедини света

  • олимпийски игри-
  • бразилия-
  • бах-
  • мок

"Много благодаря, кариоки", заяви президентът на МОК

Бах: Бразилия обедини света - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на МОК Томас Бах заяви, че по време на Олимпиадата Бразилия е успяла да обедини света в тези трудни времена. Игрите бяха официално закрити снощи с грандиозна церемония в Рио.

"Много благодаря, кариоки! Поздравления за отлично проведените Олимпийски игри. Обичаме ви, бразилци! Благодаря за вашето безгранично гостоприемство. Бразилия обедини света в тези трудни за нас времена. Вие имате много поводи да се гордеете. Тези Игри ни демонстрираха как различията могат да обединят целия свят. Нашите олимпийски ценности създадоха от тези различия една общност“.

„Голямо благодаря на организационния комитет, спонсорите и международните федерации. Нека не забравяме и за доброволците. Техните усмивки стоплиха нашите сърца. Благодаря на олимпийските спортисти, които впечатлихте света със своите великолепни изпълнения. Вие се състезавахте в дух на приятелство и взаимно уважение. Изпратихте могъщо послание за мир по целия свят“.

„Благодаря на атлетите от отбора на бежанците. Вие сте символ на надеждата за милиони бежанци по цял свят. Ние ще продължим да бъдем на ваша страна и след тези игри. Заминаваме си от Бразилия като ваши приятели. Вие ще имате място в нашите сърца завинаги."


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА