Last news in Fakti

22 Август, 2016 20:02 853 1

ЦСКА-София се ориентира към млад румънец

  • цска-софия-
  • едуард йорданеску-
  • селекционер

Едуард Йорданеску може да поеме столичния клуб

Отборът на ЦСКА-София може да намери своя старши-треньор в лицето на Едуард Йорданеску.

Тимът от столицата вече води преговори със сина на доскорошния селекционер на Румъния Ангел Йорданеску.

Младият специалист, който за последно бе начело на Пандури, е без отбор в момента. В случай че се стигне до договор с тима от "Борисовата градина", 38-годишният наставник ще замени на поста подалия вчера оставка Христо Янев.

Наследникът на един от най-именитите специалисти отвъд Дунава е бил по-рано днес в София за финални преговори с ръководството на тима от “Армията”, твърди румънското издание “GPS”. Според информацията Йорданеску-младши, който до последно е водил разговори и с полския Лех (Познан), се очаква да изведе ЦСКА-София за първи тренировка в сряда.

Решението да се назначи румънеца на поста означава, че напълно отпада вариантът ЦСКА-София да отхвърли оставката на Христо Янев. Заедно с помощниците си Владимир Манчев и Ивайло Петров младият треньор ще трябва да напусе „Българска армия“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    0 0 Отговор
    Ей сега се започна една смяна на треньори....
    Ицо май скоро ще си продаде акциите.