23 Август, 2016 10:28 787 0

Анчелоти очаква силен сезон за Байерн

  • анчелоти-
  • мартинес-
  • байерн мюнхен-
  • сезон

Италианският специалист хвали Хави Мартинес

Анчелоти очаква силен сезон за Байерн - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Байерн Мюнхен Карло Анчелоти е уверен, че отборът ще изиграе блестящ сезон и ще успее да зарадва привържениците си.

"Най-важният турнир за нас - Бундеслигата започва в петък и играчите са готови. Те искат да се борим на всички фронтове. Много са уверени и съм убеден, че ще изиграем отличен сезон", каза Анчелоти, след което специално похвали Хави Мартинес.

"Удивен съм от него. В мача с Борусия Дортмунд беше най-добрият на терена, а срещу Карл Цайс Йена демонстрира и голямо самочувствие", каза Анчелоти по адрес на испанския национал, който от трансфера си през 2012 година така и не може да се наложи сред титулярите заради непрестанни травми.

Байерн започва новия сезон в Германия с домакинство на Вердер Бремен. Мачът ще бъде официален дебют за Анчелоти в Бундеслигата. Той пое отбора през лятото, заменяйки на поста напусналия в посока Манчестър Сити Пеп Гуардиола.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА