23 Август, 2016 11:27 922 0

Емил Гъргоров не отрече за ЦСКА

  • гъргоров-
  • цска-
  • мицански-
  • бандаловски

Бандаловски не пожела да коментира бъдещето си

Емил Гъргоров не отрече за ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Емил Гъргоров, Илиян Мицански и Иван Бандаловски бяха спрягани през последните няколко дни като потенциални попълнения на ЦСКА. "Тема Спорт" се свърза с тях, за да коментират подобна възможност. Бадема е без отбор, след като не подписа нов договор с Локомотив (Пловдив), и сега изчаква до края на месеца предложение от чужбина.

"Нищо ново няма покрай мен засега. Казал съм, че до края на месеца очаквам оферта извън България. Ако не получа такава, ще реагирам веднага. Няма да остана без отбор. За ЦСКА не бих искал да коментирам дали е вариант или не. Нека изчакаме края на месеца и тогава ще видим какво ще стане", каза Гъргоров.

Мицански пък коментира: "До 4-5 дни се надявам да има развитие покрай мен, до края на месеца би трябвало да съм подписал. За ЦСКА няма какво да говорим в момента", заяви нападателят, но и той не отхвърли "Армията" като възможна опция за себе си. За последно Мицански игра за корейския Сувон. Едва ли обаче ЦСКА ще се спре на него, тъй като му липсва игрова практика в последните месеци.

Единствено Иван Бандаловски не пожела да коментира бъдещето си: "Не искам да говоря за нищо в момента", лаконичен бе десният бек. За последно той игра в Партизан, но се раздели с клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА