Last news in Fakti

23 Август, 2016 16:50 1 391 0

Евертън с интерес към играч на Лудогорец

  • натанаел-
  • лудогорец-
  • интерес-
  • евертън

Левият бек Натанаел е успял да впечатли с изявите си англичаните

Евертън с интерес към играч на Лудогорец - 1
Снимка: БТА

Левият бек на Лудогорец Натанаел е успял да впечатли с изявите си Евертън, разбра „Тема Спорт“. Изявите на бразилеца са били следени под лупа от пратеник на английския елитен тим в първия плейоф за влизане в групите на Шампионската лига срещу Виктория Пилзен (2:0).

25-годишният футболист се справи добре със задачите си в дефанзивен план, като същевременно бе много активен в предни позиции. Затова и след двубоя от английския клуб са се поинтересували срещу каква цена могат да го имат в състава си. На този етап разградчани не са склонни да се разделят с нисичкия бразилец, въпреки че според запознати клубът от Висшата лига е склонен да даде за него 4 милиона евро.

В момента всички мисли на хората в Лудогорец са насочени към елиминирането на Виктория и влизането за втори път в груповата фаза на най-престижния евротурнир. Затова и босът на разградчани Кирил Домусчиев обяви, че на този етап не мисли да продава нито един от футболистите си.

Натанаел пристигна в Лудогорец преди година. Той бе привлечен от бразилския елитен Атлетико Паранаензе. Високият само 166 сантиметра футболист веднага се утвърди в титулярния състав. През миналата кампания той изигра 25 двубоя в Първа лига. В тях обаче не успя да отбележи гол. Натанаел дори участва в един мач на дублиращия състав във Втора лига.

Интересното е, че още след първия полусезон Натанаел бе харесан от чужд клуб - Спортинг Лисабон. През зимата португалците искаха да го привлекат, но до сделка не се стигна. Този тим също имаше съгледвач на мача с Виктория Пилзен. Освен това на трибуните на „Васил Левски“ бяха скаути на Борусия Мьонхенгладбах, Шалке 04, Трабзонспор, Галатасарай, Аякс и Челси.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА