Last news in Fakti

25 Август, 2016 15:58 1 154 1

Чисора напира за реванш с Кобрата

  • чисора-
  • пулев-
  • кобрата-
  • реванш

Специалистите съветват 32-годишния боксьор да забрави за нов мач

Чисора напира за реванш с Кобрата - 1
Снимка: БТА

Дерек Чисора се завръща на боксовия ринг на 10 септември с мач срещу Дражан Джанджанин в Стокхолм. За последно британецът загуби от Кубрат Пулев в мач за европейската титла в тежка категория. В момента Чисора е на 11-о място в ранглистата на IBF и на 15-о в WBC, а това му дава надежди за реванш срещу Кобрата:

"Такъв е бойният спорт. Ако загубиш, трябва да се възстановиш и да се върнеш. Аз загубих от Пулев, но аз все още съм в добра позиция. Искам реванш, но нека да видим дали те са готови да ми го дадат. Има още много големи битки пред мен и аз съм готов да се изправя срещу всеки."

Боксовите експерти не могат да си обяснят стратегията, на която залага щабът на британеца. Според много от тях мениджърите на Чисора са направили грешка, осигурявайки му мач за европейската титла с Кобрата.

Специалистите съветват 32-годишния боксьор да забрави за реванш с българина и да насочи усилията си към изкачване в ранглистата на Международната боксова федерация, което да му даде възможност за двубой с шампиона на IBF - Антъни Джошуа.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ато гост

    0 1 Отговор
    РАзбирам го, много е кофти да те бие чалгар при това бивша охрана на улична БГ мутра - не е просто загуба, а позор!