26 Август, 2016 18:03, обновена 26 Август, 2016 18:17 783 0

Лалова: Това може да не е последната ми олимпиада

  • лалова-
  • олимпиада-
  • последна

Лекоатлетката ни стъпи на родна земя след Игрите в Рио

Лалова: Това може да не е последната ми олимпиада - 1
Снимка: БТА/АР

Най-добрата ни състезателка в спринта Ивет Лалова се завърна на родна земя след доброто си представяне на олимпийските игри в Рио де Жанейро.

32-годишната лекоатлетка намери място във финала в бягането на 200 метра, където завърши на осмо място. Лалова се завърна в България заедно със съпруга си Симоне Колио. Тя бе посрещната от много свои приятели и почитатели на летище „София”.

„Благодаря много за цялата подкрепа и обич на всички, на Българска федерация по лека атлетика, на Министерство на младежта и спорта и Български олимпийски комитет, че ми дадоха шанса да бъда знаменосец на тази Олимпиада”, заяви с усмивка на уста Лалова пред събралите се журналисти.

„Сега е важно да си почина, да видя семейството си и да взема някои важни решения. Животът на спортиста е от състезание до състезание, но е много трудно, когато го правиш 12 години. Казах вече, че това не е последното ми състезание и това може би не е последната ми Олимпиада”, сподели още лекоатлетката ни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА