27 Август, 2016 16:08, обновена 27 Август, 2016 16:22 910 1

Слаб Тотнъм изкопчи точка от Ливърпул

  • тотнъм-
  • ливърпул-
  • точка-
  • висша лига

"Шпорите" удържаха 1:1 срещу "червените" на своя "Уайт Харт Лейн"

Слаб Тотнъм изкопчи точка от Ливърпул - 1
Снимка: БТА/АР

Тотнъм и Ливърпул не успяха да се победят в мач от третия кръг на Висшата лига на Англия. Двубоят на "Уайт Харт Лейн" завърши при резултат 1:1, а определено гостите са тези, които трябва да съжаляват повече, защото изпуснаха трите точки, въпреки множеството възможности за гол.

Тотнъм стартира по-силно срещата и в първите минути владееше инициативата. В последствие обаче Ливърпул обезличи нападателните действия на съперника си и на свой ред наложи натиск. Първият сериозен пропуск направи Фелипе Коутиньо, който от непосредствена близост, сам срещу вратаря не успя да вкара.

Все пак Ливърпул стигна до гол през първата част. Точен бе Джеймс Милнър от дузпа в 43-ата минута.

Втората част започна както завърши първата - с нападателен устрем на "мърсисайдци". Добър шанс се откри пред Жоао Матип, който стреля, засичайки центриране от корнер на Милнър, но топката не пожела да влезе във вратата на Ворм и кацна на напречната греда. В 56-ата минута пък съдията отмени и гол на Садио Мане поради засада.

Все пак лондончани стигнаха до изравнително попадение в 72-ата минута, когато точен бе Дани Роуз.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 abv

    0 0 Отговор
    Много слабо съдийство на този мач. Не разбирам защо съдията не даде чиста дузпа за Ливърпул през първото полувреме и отмени гол на Ливърпул през второто при несъществуваща засада. И в Англия съдиите допускат много грешки.