30 Август, 2016 01:00 818 0

Спалети взе капитанската лента на Де Роси

  • де роси-
  • спалети-
  • червен картон-
  • рома-
  • капитанска лента

Приичната е червеният картон, който опитният халф получи в реванша от плейофите за влизане в Шампионската лига срещу Порто

Спалети взе капитанската лента на Де Роси - 1
Снимка: БТА/АР

Старши треньорът на Рома Лучано Спалети лиши Даниеле Де Роси от капитанската лента на тима. Причината е червеният картон, който опитният халф получи още преди почивката в реванша от плейофите за влизане в Шампионската лига срещу Порто. "Вълците" загубиха с 0:3 и ще трябва да се задоволят с участие в груповата фаза на Лига Европа, а Спалети не скри, че е много разочарован от постъпката на Де Роси.

"Това беше труден момент за Даниеле, но той ме разбра. Обявих решението си първо в личен разговор с него, а след това и пред целия отбор. Всеки играч трябва да носи отговорност за грешките си", коментира Спалети.

Срещу Каляри капитан на Рома беше Алесандро Флоренци. "Джалоросите" обаче отново се провалиха и изпуснаха аванс от два гола срещу новака в Серия "А".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА