Last news in Fakti

29 Август, 2016 15:58 1 194 2

Дерменджиев: Лудогорец ще стане шампион!

  • лудогорец-
  • дерменджиев-
  • локомотив пловдив-
  • шампиони

"Очаквах такъв мач срещу Локомотив (Пловдив)", призна специалистът

Дерменджиев: Лудогорец ще стане шампион! - 1
Снимка: БТА

Локомотив (Пловдив) и Лудогорец направиха равенство 2:2 в мач от 5 кръг на Първа професионална лига. Домакините поведоха в резултата след гол на Мартин Камбуров, а гостите обърнаха развоя на резултата до 2:1. Пет минути преди края “смърфовете” стигнаха до едната точка след гол на Симеон Райков. Сега предстои пауза в първенството заради първите световни квалификации.

“Мачът не тръгна добре за нас. Очаквах това да се случи, след като влязохме в групите на Шампионската лига. Въпреки всичко футболистите изиграха добър мач. Това в никакъв случай не е лъкатушене, срещата беше добра. Контролирахме играта, топката – също. През второто полувреме проявихме характер, не позволихме на Локомотив да играе много с топката”, каза Дерменджиев след края на двубоя.

На въпрос, какво е казал на играчите на полувремето, за да има видим резултат, Дерменджиев отговори: “Футболистите искат да побеждават, искат да станат шампиони и ще станат шампиони, разбирате ли!?”

“Отборът е в много добра форма. Една такава пауза разконцентрира момчетата.”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 abv

    0 0 Отговор
    Левски е шампион. Лудогорец ще последва съдбата на Ловеч.
  • 2 истинските зелени

    0 0 Отговор
    Двама се карат третия печели!Само Берое!!!