Last news in Fakti

30 Август, 2016 13:57 1 077 1

Спас Русев е новият собственик на Левски

  • левски-
  • русев-
  • собственик-
  • тонев

Това съобщи Иво Тонев по време на Общото събрание на клуба

Спас Русев е новият собственик на Левски - 1
Снимка: БТА

Бизнесменът Спас Русев е новият собственик на Левски. Промяната беше обявена по време на общото събрание на акционерите в Левски от един от тримата мажоритарни собственици - Иво Тонев, след което Русев произнесе реч пред присъстващите.

Според самия Тонев, той, Николай Иванов и Александър Ангелов са прехвърлили акциите си безвъзмездно на Русев. Той пък ще оглави тричленния Надзорен съвет, а останалите двама са Деян Петков от Виваком и Евгени Русев от Интерхотели. В Левски най-вероятно мястото си ще запази само старши треньорът Люпко Петрович, а членовете на Управителния съвет ще бъдат подменени.

Освен смяната на собствеността, случила се под точка 6, бяха взети и други важни решения, свързани с финансирането на Левски. От клуба обявиха, че интервюта няма да има, но ще има подробно съобщение в клубния уебсайт.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ник

    0 0 Отговор
    Жалка Работа,
    Сега говорим за Бизнесмена, Филантроп, милионера Спас Русев, а той си е чист крадец от ерата на демокрацията. Момчето от Перник,възпитателя от селото, снабдителя, който съвсем безкрупулно крадеше през няколко държавни агенции и обществени поръчки сега е прероден уважаван Бизнесмен - човек за пример!
    Трагедия...