Last news in Fakti

31 Август, 2016 14:36 921 0

Изненада: Челси си иска Давид Луис

  • челси-
  • давид луис-
  • псж

От ПСЖ са отхвърлили първата оферта за бранителя

Изненада: Челси си иска Давид Луис - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Челси е отправил оферта към ПСЖ за привличането на защитника Давид Луис, съобщи „Standard”.

„Сините“ от Лондон са предложили 32 млн. паунда за бразилеца. На този етап от френските шампиони са отхвърлили офертата.

Давид Луис е бивш играч на Челси и ключова фигура в най-големите европейски успехи на отбора. През 2014 г. той беше продаден за рекордните за защитник 50 млн. паунда на ПСЖ.

Вече се появиха информации, че новият треньор на френския гранд Унай Емери е заявил на Луис, че ще бъде резерва през следващия сезон. В същото време треньорът на Челси Антонио Конте усилено търси играч, който може да играе като централен защитник и опорен халф.

Очаква се преговорите между двата отбора да продължат. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА