Last news in Fakti

1 Септември, 2016 20:25 910 0

Русев: Искам Левски шампион още през този сезон

  • спас русев-
  • левски-
  • шампион

Новият голям шеф в Левски Спас Русев обяви, че иска още този сезон да сините да спечелят титлата.

"Нашата мисия ще бъде да направим невъзможното, защото възможното, което се е правело и прави, няма да имаме чак такъв прогрес. Трябва да върнем тази магия на стадиона, за която говорих онзи ден, защото това е ключът. Връщането на магията, ще върне и публиката. Защото историята, с която Левски е съществувал, всичко без да си шампион, се счита за провал. Това трябва да е нашата амбиция - не от утре, а от сега.

Това трябва да е нашата амбиция, мотивация. Левски трябва да стане шампион сега. Но трябва да променим духът на отбора, тяхната вяра и увереност. Всякакъв вид друга математика - не работи. Да бъдем втори, трети, пък после да минем оттук-оттам, не работи. Левски трябва да влиза само през главния вход - не през прозореца, не през задния вход. Аз съм амбициозен човек. За пръв път влизам в нещо толкова обществено, нямам друг избор, освен да успея. Ако не успея, рискувам да загубя цялата репутация, която съм изградил през последните 62 години", заяви Спас Русев пред клубната телевизия на сините.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА