1 Септември, 2016 23:30 748 0

Шафаржова не успя да спре Халеп

  • шафаржова-
  • халеп-
  • us open

Днешната програма от третия кръг на US Open сериозно се разстрой по вина на проливния дъжд, който се изсипа над Ню Йорк. Голяма част от срещите на външните кортове във "Флашинг Медоуз" бяха отложени или ще стартираха със сериозно закъснение.

Това обаче не ни попречи да станем свидетели на един страхотен мач между Симона Халеп и чехкинята Луцие Шафаржова. Поставената под номер 5 румънка се наложи с 6:3, 6:4 над коравата си опонентка, а драматичните мигове в женския сблъсък не отсъстваха.

Симона обаче показа повече класа в ключовите моменти от двата сета и успя да измъкне чиста победа.

В третия кръг тя ще се изправи срещу Тимеа Бабош от Унгария, която от своя страна в два сета се разправи с Ричел Хогенкамп от Холандия след 6:2, 6:4 в отделните части.

В друга среща от втория кръг 10-а в схемата Каролина Плишкова (Чехия) спря устрема на квалификантката Монсерат Гонсалес от Парагвай с 6:1, 7:5.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА