Last news in Fakti

2 Септември, 2016 12:56 881 0

Венци Христов отхвърли оферта от Турция

  • христов-
  • левски-
  • трансфер-
  • оферта

Нападателят остава в Левски

Венци Христов отхвърли оферта от Турция - 1
Снимка: БТА

Нападателят Венцислав Христов засега остава в Левски, след като е отпаднала и опция за преминаване в турски тим, твърди "Тема Спорт", без да назовава името на клуба. Както е известно, „сините” не успяха да осъществят сделка с руския Урал. Отборите не се споразумяха за сумата за правата на футболиста, а освен това Христов не бе удовлетворен от условията, които му предлагат.

Венцислав Христов изпадна в немилост пред Люпко Петрович. Той започна сезона като титуляр, но след това бе изместен от нигериеца Бабатунде Аденижи. В последния двубой срещу Верея (4:0) Христов дори не бе взет в групата за срещата. След нея Петрович обяви, че централният нападател трябва драстично да промени отношението си към тренировъчния процес, в противен случай няма бъдеще при „сините“.

Все още не е изключено Левски да продаде Христов. Той има договор с клуба до края на първенството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА