Last news in Fakti

3 Септември, 2016 18:27 816 0

От Барселона: Меси ще преподпише

  • меси-
  • договор-
  • барселона-
  • фернандес

Роберт Фернандес очаква суперзвездата да поднови договора си, но от клуба няма да бързат

От Барселона: Меси ще преподпише - 1
Снимка: БТА/АР

Суперзвездата на Барселона Лео Меси ще поднови договора си с клуба до края на сезона, гарантира спортният директор Роберт Фернандес. 

През тази седмица се заговори, че каталунците ще предложат доживотен контракт на аржентинеца и макар и на този етап да няма потвърждение дали това наистина ще бъде така, от клуба ще направят всичко, за да го задържат и след 2018-а. 

„През този сезон има много неща, които трябва да решим. Както при ситуацията с Рафиня, Неймар и Масчерано никой не вярваше, че ще се договорим с тях, но в крайна сметка нямахме проблеми”. 

„Щастливи сме, че той е №1 в света и че е при нас. Убеден съм, че ще постигнем споразумение. Няма нужда обаче да прибързваме. До края на сезона ще постигнем целта си” заяви Фернандес. 

Една от другите големи звезди на отбора Неймар вече поднови контракта си, а според директора от Барса са направили достатъчно добри трансфери, с които да се задържат на върха.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА