Last news in Fakti

3 Септември, 2016 20:57 888 0

Абел Анисе готов за мача с ПСЖ

  • анисе-
  • псж-
  • лудогорец-
  • левски-
  • контузия-
  • шампионска лига

Мадагаскарецът ще бъде на линия за срещата с първенеца на Франция

Абел Анисе готов за мача с ПСЖ - 1
Снимка: БТА/АР

Шампионът на България Лудогорец ще може да разчита на Анисе Абел за първото си домакинство в груповата фаза на Шампионската лига, разбра “Тема Спорт”. Мадагаскарецът ще бъде на линия за срещата с първенеца на Франция ПСЖ. Двубоят е на 28 септември от 21:45 часа на националния стадион “Васил Левски”. 

26-годишният полузащитник напусна дербито с Левски (0:1) на “Герена” в средата на август с две спукани ребра след тежък сблъсък с Роман Прохазка.

Заради травмата бившият футболист на Черноморец (Бургас), ЦСКА и Ботев (Пловдив) не бе на разположение на старши треньора Георги Дерменджиев за мачовете от плейофите срещу Виктория (Пилзен) и затова бе изваден от списъка с картотекираните за сметка на Густаво Кампаняро. 

На този етап Анисе продължава да се готви индивидуално. Халфът работи заедно с кондиционния специалист Серхио Марти, като вече е започнал и бегови упражнения. Според лекарския щаб ще бъдат нужни около 25-26 дни, за да може ребрата му да зараснат напълно.

Почти сигурно първия мач, в който Анисе ще попадне в групата, ще бъде този срещу ПСЖ. Юношата на Оксер дори се надява да запише минути срещу парижани, след като бе картотекиран отново на клуба на мястото на напусналия в посока руския Ростов Андрей Препелица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА