3 Септември, 2016 21:29 930 0

Барса: Направихме всичко възможно, за да задържим Браво

  • браво-
  • барселона-
  • манчестър сити-
  • фернандес

Испанският шампион не е искал да продава чилиеца на Манчестър Сити

Барса: Направихме всичко възможно, за да задържим Браво - 1
Снимка: БТА/АР

От Барселона са се опитали да задържат чилиеца Клаудио Браво и никой от клуба не е искал да го продава на Манчестър Сити. Това обяви техническият секретар на каталунците Роберт Фернандес. Както е известно, чилиецът акостира в манчестърския клуб, след като получи уверение от Пеп Гуардиола, че ще бъде негов първи избор както във Висшата лига, така и в Шампионската лига.

Голямата мъка на Браво бе, че бе втори избор в турнира на богатите с екипа на Барса, макар че пазеше във всеки мач, във вътрешното първенство.

''Браво помогна на Тер Щеген да стане по-добър вратар. Той получи обаче оферта от Пеп Гуардиола и макар да искахме да остане и да се опитахме да го задържим, трябваше да преговаряме заради неговото желание'', коментира Фернандес, цитиран от RAC1.

''Никой не му е казвал, че ще бъде втори избор при нас. Искахме да подновим договора му, но той имаше и други проекти в главата'', добави още той.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА