Last news in Fakti

7 Септември, 2016 04:46 711 0

Вентура: Играхме като отбор

  • вентура-
  • италия-
  • израел

"Трябва да показваме смелост във всяка ситуация", смята наставникът на Италия

Вентура: Играхме като отбор - 1
Снимка: БТА/АР

Селекционерът на Италия Джампаоло Вентура остана много доволен от победата с 3:1 в гостуването на Израел в световните квалификации. Това бе вторият мач за наставника начело на "скуадра адзура" и първа победа на сметката му. Той заяви, че футболистите му са играли като отбор и това е донесло победата.

"Ако вярваме, че имаме боеспособен отбор във всяка линия от терена, трябва винаги да показваме смелост във всяка ситуация. Нормално е да имаме трудности, след като останахме с 10 човека в мач от световните квалификации. Имаше десет минути на шок, след като Киелини бе изгонен, но след това се окопитихме. Не мога да кажа, че представянето ни бе перфектно. Отново допуснахме гол, подобен на този, който ни вкара Франция. Важното е, че играхме като отбор и така победихме", смята Вентура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА