Last news in Fakti

7 Септември, 2016 13:58 1 270 0

Левски се разбра с Мъри Стоилов?

  • стоилов-
  • левски-
  • власт-
  • астана

Стоилов става силният човек на "Герена"

Левски се разбра с Мъри Стоилов? - 1
Снимка: БТА/АР

Станимир Стоилов се е разбрал с новото ръководство на Левски за връщане на "Герена", твърди "Тема Спорт". Между двете страни вече е постигнато принципно съгласие, а новината предстои да бъде официално разгласена съвсем скоро. Новите шефове на сините са се разбрали с колегите си в Астана, където Мъри има действащ договор за още една година. 

Първоначалната позиция на Мъри ще бъде генерален мениджър или нещо друго по съвместяване от разстояние. В следващите месеци ще се търси най-безболезненото решение за връщането и официално на Стоилов на "Герена". Той има сериозна неустойка в договора с казахстанския тим, ако реши сам да напусне. Вероятността да бъде уволнен при резултатите, които постига, е нищожна. 

На "Герена" Мъри няма да работи с Наско Сираков, тъй като новият собственик Спас Русев се отказа от услугите му. Това означава, че Мъри ще разполага с цялата власт в спортно-технически план. Станислав Ангелов-Пелето ще остане на "Герена", но най-вероятно в школата. Очаква се до края на седмицата Спас Русев да определи кой ще бъде изпълнителен директор. В момента постът заема Константин Баждеков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА