Last news in Fakti

7 Септември, 2016 15:27 2 244 2

Владо Стоянов: Писна ми от такива мачове

  • стоянов-
  • българия-
  • люсембург-
  • късмет

"Имахме късмет", призна вратарят

Владо Стоянов: Писна ми от такива мачове - 1
Снимка: БТА

Вратарят на националния отбор Владо Стоянов беше радостен от късмета, който имахме в мача с тоталния аутсайдер Люксембург. Националите победиха с 4:3 след победно попадение на Сашо Тонев в 92-ата минута, а изявите им в защита бяха невероятно слаби. "Има и такива мачове, за мен най-важното е, че победихме, защото всички се нуждаехме от това. Смятам, че наистина имахме късмет накрая и е важното, че победихме. Има треньорски щаб, който може да направи анализ какви са грешките. Във футбола всеки прави грешки, няма безгрешни. Когато го прави вратар или защитници, си личи най-много", коментира Стоянов.

"До гуша ми дойдоха такива мачове, първо с Лудогорец, сега и с националния. Това турне в Япония нагнетява напрежение във всеки, трябваше да вкараме втория гол, за да покажем характер и желание, важното е, че победихме. Нормално ниво е комуникацията ни със защитниците. Честно казано, очаквах тежък двубой, но не очаквах да ни вкарат три гола. И 6:5 да бяхме свършили, важното е отборът да побеждава", добави вратарят.

"Смятам, че в следващия мач ще изглеждаме по-добре, особено в защита. За жалост видяхте как протече двубоят, но поне след втория гол на противника показахме агресивност и почнахме да играем. Преди това темпото беше доста лежерно", сподели още вратарят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Онуфрий

    0 0 Отговор
    Владко, това е последната ни победа тия квалификации.
  • 2 Pele

    0 0 Отговор
    Отборът е непредсказуем както стои добре на терена изведнъж става безпомощно слаб. Това е характерно за аутсайдерите. Не вярвам да направят нещо повече от това.