7 Септември, 2016 16:28 953 1

Легенда на Реал Мадрид идва в България

  • бутрагеньо-
  • спортно училище-
  • видин-
  • реал мадрид

Емилио Бутрагеньо открива спортно училище на испанския гранд във Видин

Футболната легенда Емилио Бутрагеньо идва в България за откриването на спортното училище за социална интеграция на Фондация "Реал Мадрид" във Видин, съобщиха от пресцентъра на Министерство на туризма. Церемонията за откриването ще се състои на 8 септември (четвъртък), от 16:00 часа, на Стадион "Георги Бенковски" в град Видин.

Със старта на проекта България ще стане част от стотиците школи на Фондация "Реал Мадрид" в целия свят, които имат за цел да интегрират деца в неравностойно положение и чрез футбол и да им бъдат създадени по-добри условия за развитие в бъдеще.

На церемонията ще присъства и министърът на туризма Николина Ангелкова, която е бивш председател на фондацията "Приятели на спорта" - локалният партньор на Фондация "Реал Мадрид" за България, министърът на младежта и спорта Красен Кралев, кметът на Видин Огнян Ценков и други.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лалугера

    0 0 Отговор
    Камата няма ли да ходи там да псува и да маха с ръце ?