Last news in Fakti

7 Септември, 2016 20:45 960 0

Симеоне планира да напусне Атлетико (М)

  • симеоне-
  • атлетико (м)-
  • 2018

Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне е взел решение да приключи работата си на "Висенте Калдерон" през лятото на 2018 година, пише El Confidencial, цитирайки El Chiringuito.

Аржентинският специалист смята, че шест години и половина в столичния клуб ще са му достатъчни. В миговете след финала в Шампионската лига Ел Чоло разкри, че не знае дали ще остане в Атлетико.

Според El Confidencial Симеоне почти сигурно е щял да напусне, ако "червено-белите" бяха триумфирали над Реал Мадрид в Милано. Наставникът на "дюшекчиите" сега е приел като своя мисия да изгради силен отбор за сезон 2017/18, който ще е първи на новия стадион. Решението на треньора да остане в Мадрид и през този сезон помогна футболисти като Антоан Гризман също да обвържат бъдещето си с Атлетико.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА