Last news in Fakti

7 Септември, 2016 23:30 10 219 3

Макенроу с остра критика към играта на Димитров

  • макенроу-
  • критика-
  • димитров

Тенис легендата Джон Макенроу бе доста разочарован от представянето на българския ас Григор Димитров срещу Анди Мъри на US Open.

Най-добрият ни тенисист бе тотално смазан от опонента си с 1:6, 2:6, 2:6 на осминафиналите на последния турнир за годината от Големия шлем.

"Беше такъв резил, че чак небето заплака. Единственият драматичен момент в мача беше, когато организаторите се чудеха дали да затворят новия покрив за 150 млн. долара. В края на краищата вятърът издуха облаците по същия начин, по който Мъри издуха Димитров", коментира Макенроу.

"Българинът не показа никакво сърце и никакво желание за битка. Първият сет бе ужасяващ", допълни американецът. Телевизия  ESPN не остана по-назад в коментара си за срещата и също взе на подбив Григор.

"След нещастните усилия на Димитров онази победа над британския №1 на четвъртфинала на Уимбълдън през 2014 г. е вече един далечен спомен. Миналата година Иван Лендъл отклони поканата да стане треньор на българина и сега стана ясно защо. В мача с шотландеца беше проверен и скорошният прогрес на Димитров под ръководството на Дани Валверду, бившия треньор на Мъри. Трудно беше да се повярва, че това е човекът, който в Синсинати победи Жил Симон, Фелисиано Лопес, Стан Вавринка и Стив Джонсън, преди да загуби от Марин Чилич на полуфинала", бе коментарът на ESPN.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кондьо Форевъров

    1 0 Отговор
    Кауня си е каунь! Аскуу е форева с него!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Един

    2 0 Отговор
    "Българинът не показа никакво сърце и никакво желание за битка." - еми като мисли с оная си работа, а не за тенис! Няма как да стане без да вложиш църце и душа!