Last news in Fakti

8 Септември, 2016 15:29 1 234 0

Джерард: Лестър са скапаняци!

  • джерард-
  • ливърпул-
  • лестър-
  • дете

Легендата на Ливърпул беше изненадан от искрения отговор на дете

Легендата на Ливърпул Стивън Джерард е на мнение, че новият английски първенец Лестър е "скапан тим". Халфът на Лос Анджелис Галакси направи този коментар по време на разговор с дете, което е фен на американския отбор, докато шофира.

В разговор с детето английската легенда призна, че като малък се е опитвал да копира играта на Зинедин Зидан. След това Стиви Джи попита хлапето кой английски клуб ще избере, когато порасне.

"Лестър?! Защо тях?! Какво ще кажеш за Ливърпул?", не скри огромното си учудване Джерард.
"А Барселона или Реал Мадрид? Не ходи в Лестър, те са скапани!", добави Джерард, който така и не спечели Висшата лига, за разлика от момчетата на Клаудио Раниери...
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА