Last news in Fakti

8 Септември, 2016 16:45 1 955 4

Венци Стефанов: Петев не става!

  • стефанов-
  • петев-
  • национален отбор-
  • българия-
  • михайлов-
  • люксембург

"Срамувам се от тази победа, едно хлапе ни направи на щайга", ядосва се Стефанов

Венци Стефанов: Петев не става! - 1
Снимка: БТА

Президентът на Славия и член на Изпълкома Венцеслав Стефанов не пропусна да разкритикува селекционера на националния ни отбор по футбол Ивайло Петев след трудната късна победа с 4:3 над Люксембург.

"За мен това е много срамно и много жалко. Учудвам се на моите колеги Данчо Лечков и Боби Михайлов как се чудят какво да говорят след мача, вместо да си кажем истината в очите, че това момче не става. Че наистина трябва промяна. Данчо Лечков беше голям футболист, шапка му свалям, а сега се чуди как да го извърти - ама това, ама онова. Рано или късно трябва да се започне. Да се изреже всичко", изригна Венци пред вестник "Тема Спорт".

"Повече от половината от националния отбор не стават. Не може да слагаме Марселиньо, Барселиньо и разни измислени герои само защото играят в един друг отбор. И да смятаме, че те ще защитават честта на България. Видяхте за каква паника става на въпрос, когато ни вкарваха. Не сложим ли начало на нещо ново, дори и да изглежда революционно, няма шанс. Футболът ни ще загине."

"Петев бил доволен! От какво? Майко мила, майко мила. Все съм виждал нахалство, но като това няма. Нали знаете къде се намира Баховица? Друго какво да ви кажа. Аз лично не мога да се побера в кожата си, че ние може да сме щастливи, че сме победили Люксембург, и то в последната секунда с някакъв суперневероятен шанс. Това е много жалко. За мен срамът е голям. Ако те се гордеят с тази победа, аз се срамувам."

"Може би не разбирам от футбол, сигурно съм много дебел или нахален, но аз се срамувам. Имаше моменти, при които паниката пред нашата врата беше все едно, че играем с Бразилия. А отсреща един 16-годишен ни направи на щайга. А ние викаме, че нашите млади играчи нямат място в отбора. Имат място само Сульо и Пульо, които са на по 30 и кусур години. Че чак и един бразилец на 32 години го натурализирахме, а 16-годишните българчета не стават."

"Но 16-годишен от Люксембург ни развинти кофите. Много поздрави на Данчо Лечков. Ако аз отговарях за националните отбори, отдавна да съм му разписал билета на този добър треньор. Но вижте, че цяло лято го е било срам човека. Толкова срам, представяте ли си. Добре, че не паднахме, че тогава какъв срам щеше да е", завърши Стефанов.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 5666

    0 0 Отговор
    Петев трепери за заплатата си бе човече.
    Слушка за да не я изтърве.
    Така е и с играчите треперят за премията която получават за участие в националния и за курвите дето ще им легнат.
    България е няма бе Стефанов-има само злоба и алчност има и зависимости,които убиват всичко.
    Ти си във футбола ,свали го Боби ти,ако ти стиска.

    Коментиран от #2

  • 2 прост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "5666":

    е, как да иска да го свали, като тоя си играе игричките в клуба и тряска яко тото от години..
    и никой не го закача.
    а, ако е някой серт-президент на БФС - нали ще го свие на фъшкия и ще го пратят в миманса?!
  • 3 аааааааа

    0 0 Отговор
    Че Петев не става - това е ясно като бял ден.
    А, че тоя който го критикува - също е ясно.
    Просто - словоблудство на великия бензинджия до 1990 година.
  • 4 фенът

    0 0 Отговор
    Само не разбрах този човек, освен че носи негативите на Прехода какво направи за футбола в БГ? Освен кръчмарски изказ нещо друго? Не казвам.че другите са стока, но този само да плюе и да не дава нищо като предложение , а и резултати с неговите "бели", в повече ми е...и сайтовете намразвам