Last news in Fakti

9 Септември, 2016 09:57 884 0

Левски чака двама чужденци

  • петрович-
  • селекция-
  • левски-
  • чужденци

Селекцията в "синия" клуб продължава

Левски чака двама чужденци - 1
Снимка: БТА

Левски продължава да търси играчи, с които да бъде засилена конкуренцията в тима. След като в последните два дни договори с клуба подписаха националите Илиян Мицански и Галин Иванов, "сините" се надяват да си осигурят услугите на още футболисти.

През следващата седмица на "Герена" ще акостират двама чужденци, които ще се опитат да впечатлят Люпко Петрович. Играчите ще изкарат проби в тима и ако сърбинът прецени, ще получат предложение за договори, информира "Меридиан мач".

В същото време стана ясно, че преговорите между Левски и Иван Бандаловски продължават с пълна сила и не е изключено той да се присъедини към отбора през следващата седмица. 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА