9 Септември, 2016 13:58 1 029 3

Стоичков: Предпочитам голфа пред Реал Мадрид

  • стоичков-
  • голф-
  • реал мадрид-
  • барселона

Мегазвездата на българския футбол и бивш играч на Барса за пореден път оплю здраво "кралете"

Стоичков: Предпочитам голфа пред Реал Мадрид - 1
Снимка: БТА

Мегазвездата на българския футбол и бивш играч на Барса Христо Стоичков за пореден път оплю здраво Реал Мадрид. В интервю за "Спорт" в Ню Йорк, Камата не пропусна да отправи поредна обида към "кралете".

Запитан, какво може да се очаква от Реал този сезон, Стоичков отвърна: "Кой Реал?" - "Реал Мадрид, не привлече почти никого това лято." - "Вижте, докато Реал играе, аз предпочитам да играя голф."
Христо Стоичков отбеляза, че е сигурен, че Лионел Меси ще измисли нещо ново и различно за сезона в Барселона.

"Барселона има балансиран отбор с добри футболисти. Няма как да не се целим в титла и Шампионска лига. Луис Енрике трябва да е спокоен, да работи и да има подкрепа. Мисля, че Барса пак ще е шампион, какъвто винаги е бил и винаги ще бъде," продължи Стоичков.

"Барселона е Барселона заради 117 години история, побеждаваме, затова сме най-добрите. Какво като са спечелили няколко титли и няколко Шампионски лиги?! Всичко се върти около Барселона, когато носиш екипа на Барселона всичко друго е на второ място," допълни още бившият нападател на каталунците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕРНИК

    0 0 Отговор
    Големия разбирач не можа гол на бенефиса си да вкара , добре че му подариха дузпа та да се разпише , тръгнал да говори за отбор от ранга на РЕАЛ МАДРИД ... смях
  • 2 Куюмджиев

    0 0 Отговор
    Добре че е изрстнал в БГ този ......... То и ние не обичаме цигани ама го търпиме този неандерталец да се показва като първенец и да дава съвети, пък понякога и шамари
  • 3 mina

    0 0 Отговор
    винаги ПЕРФЕКТНИЯ ТЪПАНАР,няма вече никакъв спомен от футболиста на дневен ред е простотия,арогантност и бедна душица