9 Септември, 2016 15:00 1 532 0

Ибрахимович: Липсват ми парите на ПСЖ

  • ибрахимович-
  • псж-
  • манчестър юнайтед-
  • заплата

"Французите остават силен отбор и без мен", заяви новата звезда на Юнайтед

Ибрахимович: Липсват ми парите на ПСЖ - 1
Снимка: БТА/АР

Голмайсторът на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович даде оригинален отговор на въпрос кое му липсва най-много от ПСЖ.

Това лято шведската звезда напусна "принцовете" като свободен агент и подписа с "червените дяволи". "Най-много ми липсва заплатата", каза Ибра пред SFR Sport TV и не скри усмивката си.

На "Парк Де Пренс" той получаваше 15 милиона евро годишно, докато в Англия ще прибира около 10 млн. евро. "Не знам как ще играе ПСЖ без мен, но мисля, че отборът е много силен. Взе нови играчи, целите едва ли ще се променят – иска да спечели всичко, включително и Шампионска лига. Но за това е нужна много работа. Ще видим какво ще стане, това вече не е мой проблем", добави Ибрахимович.

Той вече има три гола на сметката си за Юнайтед и спечели първи трофей с екипа на 20-кратния шампион на Англия – Къмюнити шийлд. Това стана след успех с 2:1 над Лестър на "Уембли" и именно шведът донесе успеха за "червените дяволи".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА