Last news in Fakti

9 Септември, 2016 15:59 986 0

Серина Уилямс раздразнена след загубата

  • уилямс-
  • загуба-
  • us open-
  • умора

"Няма да повтарям едно и също нещо", изрепчи се след мача американката

Серина Уилямс раздразнена след загубата - 1
Снимка: БТА/АР

Серина Уилямс логично не беше в добро настроение след отпадането на полуфиналите на US Open. Американката, която от следващата седмица няма да е лидер в световната ранглиста, сподели, че не умората е причина за слабото й представяне срещу Каролина Плишкова.

"Не играх добре, това е. Няма да повтарям едно и също. Не бях уморена от вчерашния мач.  Аз съм професионална тенисистка, която играе от над 20 години. Ако не мога да съм готова след 24 часа за игра, значи не ми е мястото в тура. Не съм изиграла 4-часов мач. Имах достатъчно време да се възстановя.“

„Имах сериозни проблеми в лявото коляно, но не бях уморена. Не можех да се движа по начина, по който искам. Когато си контузен си мислиш за други неща, а не само за ударите си. Не бях фокусирана“, разкри американката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА